SHE'S MAD BUT SHE'S MAGIC. THERE'S NO LIE IN HER FIRE.

 
 
Photo- Isabell N Wedin
Styling & clothing – Tuva Minna Linn /OddLovin'
Make up & hair – Marinela Vilceanu
Model – Edlina A

Jag älskar ljuset/mörkret i de här bilderna! Det mjuka och hårda, levande och stilla. Det färgstarka och färglösa. Hur fotografens känsla för naturen speglas i fotografierna. Det är något fundamentalt och rotande i uttrycket som gör mig väldigt berörd!
 
 
Detta är en OddLovin' lookbook från i höstas men alltjämt aktuell, inte minst för att kläderna fortfarande kan finnas i butiken. OddLovin' specialicerar sig på japanska vintagekimonos men har även massor av andra godbitar.Jag är bekant med Tuva Minna Linn som driver butiken och allt som oftast återkommer jag för att inspireras av hennes kreativitet. En av de vackraste klänningarna jag äger kommer från därifrån!
 
 
 
 

OFFICE

 
Detta är vad som händer just nu! Många timmar framför datorn för att hitta rätt format i bloggen, skissande på hemsida och nya alster. Samt lite praktiskt arbete med mässingen -klippa, bocka och hamra till de små bitarna som ska bli tags för halsband och armband i framtiden. Märket är ett enkelt Y och kommer finnas på alla LomeYendes alster!
 
 
 

OM LOMEYENDE DESIGN

 
 
Lomeyende design skapar smycken och accessoarer med såväl tradition som hantverkskunnande. Fokus ligger i det passionerade skapandet och kärleken till mytologi, naturen, det utforskande och det vackra. Föremålen skapas för hand i verkstaden i Stockholm av Sofia Nordahl, som har lång erfarenhet av hantverk och lägger stort värde i valet av material. På Lomeyende design blandas nytt med återvunnet, vilket skapar unika föremål. 
 
 
 
I DAGSLÄGET ÄR EN WEBSHOP PÅ GÅNG OCH VÄNTAS ÖPPNA VÅREN 2015!!! 
 
 
För att bli uppdaterad om nyheter, lämna förnamn och mejl i kommentarsfältet! 
(Din mejl är ej synlig för andra besökare). 
 
 
Kontakt;
reimoriquende@hotmail.com
 
facebook;
 
 
 
 
Sofia Nordahl
 Lomeyende design
 
 

RSS 2.0